Webbinarier om olika funktioner i flexite

Just nu genomför vi ett antal webbinarier speciellt för våra kunder där vi går igenom och visar hur olika funktioner i flexite fungerar.

Redan förra veckan rivstartade vi med två välbesökta webbinarier. I det första webbinariet gick Karolina Klang gick igenom och visade hur den nya ersättartjänsten och andra utvalda nyheter från senaste versionen flexite 9.4 fungerar. I veckans andra webbinarium förklarade Niklas Olsson vad anpassad e-post är och visade hur flexites avancerade funktioner för att skicka användarvänliga mail fungerar.

Denna vecka och veckorna som kommer kör vi vidare med fler webbinarier.

Verktyget Statistik

2 juni 9.00-12.00 med Lina Obitz

Lär dig grunderna för att kunna tillgodose din organisations statistikbehov. Vi visar bl.a. hur du hanterar och konfigurerar listor, filter, rättigheter och statistik baserat på linjechefsskap.

Gallring av data

4 juni 9.00-12.00 med Niiina Heinonen

GDPR-anpassa era applikationer genom att radera data som inte längre behövs. Vi visar hur flexites automatiska gallringsfunktion fungerar. 

Rapporter i flexite

10 juni, 9.00-12.00 med Sara Tällberg

Underlag till möten, rapportkvitton och andra typer av rapporter. Vi visar hur ni skapar olika rapporter i rapportdesignern och hur de kan användas i flexite.

Smooth Forms

16 juni, 9.00-12.00 med Lina Obitz

Tillämpa Smooth Forms som gränssnitt för inrapportering och handläggning från webb och mobil.