Lär dig att skapa körbara digitala processer i vårens utbildningar

Under våren 2021 har du möjlighet att gå någon av våra två populära utbildningar för att skapa, hantera och konfigurera körbara digitala processer.

PBVU-utbildning, 15-26 mars, 2021

PBVU-utbildningen är en mer djupgående utbildning än vår Administratörsutbildning. Du får lära dig att skapa körbara digitala processer med hjälp av vår metod och metodik och plattformen flexite, samtidigt som du får öva din förmåga att gemensamt lösa problem och leda en arbetsgrupp mot tydliga mål inom begränsad tid.

Efter utbildningen har du möjlighet att anta en roll i din organisation där du driver på och hjälper verksamheten att designa, optimera och implementera körbara digitala processer.

Utbildningen bedrivs på heltid i två veckor online och består av självstudier, grupparbeten och virtuella labb.

Läs mer och anmäl dig här

Administratörsutbildning, 13-15 april, 2021

Administratörsutbildningen ger dig en bred kunskap i hur du skapar, hanterar och konfigurerar körbara digitala processer med hjälp av vår metod och metodik och plattformen flexite. Under utbildningen finns också stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och nätverkande med andra deltagare.

För att gå utbildningen krävs inga tidigare förkunskaper av varken plattformen flexite eller hur man skapar körbara digitala processer. Om du är administratör, användare, systemägare eller processägare för flexite är utbildningen för dig.

Läs mer och anmäl dig här