Så köper du flexite

Beställ direkt av oss, våra försäljningspartners eller via ramavtal

Beställ direkt av oss

Vill ni köpa eller hyra flexite-licenser direkt av oss? Kontakta oss för prisuppgifter, tillvägagångssätt och mer information.

Avropa via ramavtal

Har du samarbetsavtal med någon av våra licensierade återförsäljare och vill beställa via dem? Det går alldeles utmärkt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan gå tillväga för att lösa det.

HIQ International AB

Flexite är partner och godkänd underleverantör till HIQ som är leverantör av Kammarkollegiets ramavtal Informationsförsörjning 2014. 

ATEA Sverige AB

Atea Sverige är återförsäljare av flexite och blev också årets flexite partner 2013.

Chas Visual Management AB

Flexite är partner och godkänd underleverantör till Chas som är leverantör på Kammarkollegiets ramavtal Informationsförsörjning 2014.

Cybercom Sweden AB

Cybercom Sweden AB är en leverantör av Kammarkollegiets ramavtal programvaror och tjänster 2014, Grundläggande IT respektive Kontorstöd. Flexite är godkänd underleverantör och partner till Cybercom.

Crayon AB

Flexite är partner och godkänd underleverantör till Crayon AB som är leverantör på Kammarkollegiets ramavtal Grundläggande IT respektive Kontorsstöd.

Dustin

Dustin erbjuder IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar till företag och offentlig sektor. Dustin är återförsäljare av flexite.

Köp via försäljningspartners

Mitel AB

Flexite är med i Mitel Solutions Alliance (MSA) och godkänd MSA Developer Partner. Tillsammans med Mitel erbjuder vi en komplett multimedial lösning med färdiga integrationer mellan MiContactCenter och flexite.

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner