Möt Per-Anders Bjuggstam, en offensiv lagspelare

Per-Anders Bjuggstam på Flexite har bråda dagar. En intensiv rekryteringsprocess av fem lediga tjänster pågår. Vi blir lite nyfikna på Per-Anders tankar kring rekrytering av nya lagspelare, hur han ser på Flexites lagbygge och hur man skapar goda kundrelationer.

Låt oss presentera Per-Anders Bjuggstam, vår försäljnings- och marknadschef sedan ca ett halvår tillbaka. 

Flexite behöver fem nya lagspelare. Varför?

Det enkla svaret är att allt fler vill och behöver hjälp med att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Vi behöver bli fler för att hinna med att paketera och förädla våra erbjudanden samt utveckla och leverera riktigt bra lösningar. 

Under det senaste halvåret har vi sett över vårt lagbygge här på Flexite, inklusive vår laguppställning och spelupplägg, samt identifierat vilka roller vi behöver förstärka med för bästa möjliga spel. Vi har redan förstärkt vårt lag med ett antal nya spelare. 

De tjänster som är lediga just nu är projektledare, integrationskonsult, teknisk konsult, dokumentationsingenjör och redovisningsekonom.

Vad är din roll i teamet Flexite?

Jag är försäljnings- och marknadschef på Flexite sedan ett halvår tillbaka. Mitt uppdrag handlar främst om strategisk organisations- och affärsutveckling. Allt för att skapa en sund och hållbar tillväxt för Flexite.

Berätta lite om din erfarenhet och vad du brinner lite extra för!

Jag har tidigare erfarenhet av att skapa lönsam tillväxt i små och medelstora företag. Bland annat som VD för IT-företaget Cybercoms dotterbolag och som VD för Malux som säljer säkerhetslösningar på den nordiska marknaden. 

Professionellt brinner jag för att bygga organisationer och företag samt skapa goda kundrelationer och värdeadderande affärer.

Privat har jag ett stort intresse av fotboll, skidåkning, jakt, fiske och ny teknologi. Jag sitter även som ordförande i intresesföreningen Hörnsjöns IF och engagerar mig i mina barns idrottsföreningar.

Vad är viktigast för dig och Flexite?

Att vårda våra kunder och medarbetare! Nöjda kunder och medarbetare är det absolut viktigaste för oss. 

Jag är stolt över den oerhörda kompetens och engagemang som finns i teamet Flexite. Mitt uppdrag är bland annat att se till att detta kommer våra kunder till gagn. Å andra sidan är det lika viktigt att hålla en nära och lyhörd kommunikation med våra kunder så att vi träffar rätt och möter deras behov.


Det är också viktigt att vi med tydlig kommunikation lyckas förmedla vad vi faktiskt hjälper våra kunder med. Vi kan digitalisering och hjälper våra kunder att effektivisera sina verksamheter och därmed undvika strul, skapa tid och pengar! 

I närtid är det förstås extra viktigt att tillsätta våra fem vakanta tjänster så att vi kan fortsätta med vårt lagbygge och skapa riktigt bra kundleveranser.

Hur skapar man goda kundrelationer och nöjda kunder?

Med förtroende! Långsiktiga samarbeten och relationer baseras på förtroende. Det är av allra största vikt att vi fortsätter jobba för att hela tiden möta kundernas behov och överträffa deras förväntningar. 

Tillväxt är inte ett enskilt mål för oss. Vi vill växa och utvecklas tillsammans med våra kunder.