Så arbetar Saint Gobain Ecophon med digitala processer

Det började med ett behov av att digitalisera hanteringen av tillbudsrapportering. Året var 2007. Sedan dess har Saint Gobain Ecophon med hjälp av flexite skapat minst en ny digital process varje år.

”Digitala processer innebär en effektivisering av vårt arbetssätt, rapportering och uppföljning. Dessutom förutsätter den yngre generationen som rekryteras idag att vi arbetar digitalt”, säger Thobias Gullerstedt, systemansvarig på Ecophon.

Saint Gobain Ecophon tillverkar och säljer akustiktak, väggabsorbenter och skärmar som bidrar till en god inomhusmiljö.

Sedan 2007 har företaget ersatt en hel del manuellt arbete med digitala processer via flexiteBPMS. Implementeringen av digitala processer utgör en del av företagets ständiga förbättrings- och effektiviseringsarbete. 

Manuell hantering innebär inte bara ett ineffektivt arbetssätt, det försvårar även avstämningar och uppföljningar. Med flexite är det enkelt att snabbt ta reda på status i ett ärende. Har det som rapporterades förra veckan nu åtgärdats eller vad är status och hos vem ligger bollen?

Thobias Gullerstedt, systemansvarig, Saint Gobain Ecophon

I vårt senaste kundcase berättar Thobias Gullerstedt om fördelarna med digitala processer och hur Saint Gobain Ecophon använder digitala processer för att förbättra och effektivisera sin verksamhet.

Klicka här för att läsa hela kundcaset: 

Så effektiviserar Saint Gobain Ecophon sin verksamhet med digitala processer