Vi förstärker vårt team och öppnar nytt kontor i Småland

Martin Carlsson har lång erfarenhet av arbete med flexite och har tidigare bl.a. arbetat med verksamhetsutveckling och införande av kontaktcenter inom offentlig sektor.

Från och med nu hittar ni Martin som verksamhetskonsult hos oss på Flexite. Martin ingår i vårt konsultteam och kommer att hjälpa våra kunder både genom helpdesk och som konsult i våra projekt. Vi är övertygade om att Martins tidigare erfarenhet från offentlig sektor och tidigare arbete med flexite kommer att ge ett bra tillskott till våra kunder. Martin bor i Växjö och utöver att umgås med vänner och familj uppskattar han att gå på en och annan hockeymatch.

I samband med anställningen av Martin öppnar också Flexeurope ett kontor i Växjö för att komma närmare våra kunder och hjälpa vårt Kristianstadskontor att servera våra kunder på den expansiva marknaden i Sydsverige. På Växjökontoret sitter Martin Carlsson tillsammans med Marcus Werngren som är projektledare på Flexeurope. I Växjö sitter vi i nya, fräscha lokaler hos BYN, https://bynvaxjo.se/.

Vi hälsar Martin varmt välkommen till oss på Flexite!