Sökes: Försäljningschef för ny säljsatsning av flexite

Nu söker vi en försäljningschef som aktivt vill bidra till vår expansion och bli en viktig kugge i vårt arbete att nå nya tillväxtmål.

Som försäljningschef kommer du att ansvara för gruppen av säljare och säkerställa att uppsatta försäljningsmål nås. Du kommer även själv att operativt arbeta med försäljning.

Vi söker dig som är sälj- och tävlingsinriktad, drivs av utmaningar och förstår vikten av att vara uthållig för att lyckas med försäljningsprocessen.

Vi tror att du har erfarenhet av operativt försäljningsarbete samt att leda försäljningsteam. Erfarenhet av försäljning till offentlig sektor är meriterande. I tjänsten ingår resor.

Placeringsort är Stockholm eller Örnsköldsvik.

Ny säljavdelning: Process Application Sales

I 15 år har programvaran flexiteBPMS använts inom privat och offentlig sektor för att göra processer körbara, det som idag kallas för ”digitala processer”. Idag sker vår huvudsakliga försäljning via våra egna konsulter och består av anpassade lösningar med stora införandeprojekt.

Din utmaning blir att komplettera befintlig försäljning med en ny säljavdelning med resurser i Stockholm, Örnsköldsvik och Kristianstad.

Försäljningsfokus för vår nya försäljningsavdelning, Process Application Sales, är att utveckla erbjudandet för våra produktlösningar som t.ex. Avvikelsehantering, Facility management, Kontaktcenter, Synpunktshantering och E-förslag. Ytterligare produktlösningar tillkommer löpande.

Intresserad?

Vill du följa med på vår expansiva resa och hjälpa oss att utveckla vår nya säljavdelning? Skicka din ansökan redan idag. Dock senast 10 juni. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per-Anders Bjuggstam, 070-286 30 40

Om oss

Flexeurope AB utvecklar och säljer programvaran flexiteBPMS till kommuner, privata företag och statliga verk som vill effektivisera och digitalisera sina arbets- och informationsflöden. Vi har över 15 års erfarenhet av digitala processer, verksamhetsutveckling och Business Process Management. Vi finns representerade med egna kontor i Stockholm, Örnsköldsvik och Kristianstad och har ett 100-tals kunder i ett 40-tal länder. Exempel på kunder är MacGregor, Domsjö Fabriker, Malmö Stad, Konsumentverket och Stockholms Läns Landsting. Vi har AAA-rating och värderar våra goda kundrelationer högt.