Mot 15 nya digitala år med Flexite

Jubileumsåret för Flexite närmar sig sitt slut. Under året har vi gjort några tillbakablickar med bland annat Stefan, Karl-Oskar och Karolina, som alla varit med i företaget länge och fortfarande brinner för Flexites erbjudande. Idag vänder vi oss till Flexites försäljningschef Per-Anders Bjuggstam och ber honom sammanfatta det gångna året och ge oss en inblick i vad som händer framöver.

Per-Anders, hur sammanfattar du det gångna året?

– Hektiskt, roligt och väldigt givande, utbrister Per-Anders spontant och fortsätter:

– 2017 har varit ett händelserikt år med flera nya kunder. Höjdpunkten för vårt 15-årsjubileum var utan tvekan vår kundkonferens flexiteBPMS Inspiration Days som hölls i maj.

Berätta mer om Flexites 15-årsfirande i maj!

– Det är alltid roligt att samla både personal och kunder i samband med vår årliga kundkonferens. I år blev det lite extra kryddat event i och med vårt jubileumsfirande, säger Per-Anders.

– Vi firade på Flexites hemmaplan i Örnsköldsvik och bjöd in både kunder och multisportaren Mikael Lindnord och den fd. professionella hockeyspelaren Peter Forsberg. Enligt deltagare på plats var det mycket uppskattat. Vi hann med både späckad konferensagenda, jubileumsmiddag i Fjällräven Center och skärgårdstur till havs. 

Hur ser den närmsta framtiden ut för Flexite?

– Ljus! Flexite var tidigt ute att hjälpa våra kunder att digitalisera sina verksamheter. Nästan för tidiga, med facit i hand. Det är egentligen inte förrän nu som digitaliseringsfrågan blivit en prioriterad fråga på agendan hos allt från myndigheter, offentliga organisationer till privata små och stora företag. Vi har bara sett början av marknadsbehovet av digitala effektiva lösningar. Jag ser med tillförsikt fram emot den nya digitala eran!

– Jag hoppas och tror att den största delen av vårt missionerande är över. Vi har bara under det senaste året sett en märkbar ökning av antalet spontana intresseanmälningar på vår produkt.

– Det är riktigt kul med ökat intresse för vårt erbjudande. Däremot vill jag poängtera att nöjda kunder och nöjda medarbetare fortfarande är det absolut viktigaste för oss. Det är av allra största vikt att vi fortsätter jobba för att hela tiden möta kundernas behov och överträffa deras förväntningar. 

– Vi söker därför konstant fler medarbetare till vår leveransorganisation. Jag är glad och stolt över att kunna välkomna fler medarbetare till Flexite, säger Per-Anders och avslutar med:

Nu blickar vi framåt i minst 15 år till!