God jul och gott nytt år, önskar Flexite

Tänk vad tiden går fort när man har roligt! Var det inte nyss vi sopade bort barren från förra årets julgran och önskade varandra ett hälsosamt och framgångsrikt 2016?

Låt oss summera året som gått. Men innan vi börjar med det, vill vi, från Flexites tomteverkstad, skicka en digital julhälsning till er alla.

2016 har verkligen varit ett händelserikt år. Både ute i vida världen och hos oss på Flexite. Vi har öppnat dörren på vid gavel för engagerade personer som vill bidra till den tillväxtfas vi befinner oss i. Idag är vi vuxit till ett starkt team. Vi har breddat oss i både antal personer och kompetensmässigt – och fler nyanställda är på väg in. Fantastiskt kul, tycker vi!

Under året har vi även lanserat en ny webbplats och därmed en ny plattform för att informera och kommunicera i form av artiklar, nyheter och annat. Har du input till vad du vill veta och läsa mer om på vår webb? Hör av dig! Vi är idel öra.

Förutom ny webbplats har vi arrangerat ännu en Inspiration Day, lanserat en ny version av flexiteBPMS, välkomnat flera nya kunder och genomfört en hel del projekt. Vi har inlett nya partnersamarbeten som innebär att vi kan krydda våra produkter och erbjudanden med ännu mer kundvärde.

För alla har det däremot inte varit ett lika lyckosamt år. Hälsa och lycka är inte något att ta för givet. Som julgåva väljer vi därför att skänka pengar till WHO – World Health Organization. Vår donation får symbolisera att Flexite fyller 15 hälsosamma år nästa år. Det vill vi dela med oss av. 

God jul och gott nytt år önskar vännerna på Flexite