Flexite på eFörvaltningsdagarna 2017

Nu har anmälan till eFörvaltningsdagarna 2017 öppnats upp. Du kommer väl? Årets tema är ”Digital Transformation 2.0”. Flexite är stolt partner till eFörvaltningsdagarna och har därmed glädjen att erbjuda en deltagarrabatt till våra kunder.

eFörvaltningsdagarna är Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. Flexite medverkar som partner och utställare. 

Kom och träffa oss oss i vår monter T02:20. Vi presenterar bl.a. MiCCflexite – vår lösning för kontaktcenter i samarbete med Mitel, samt hur andra kunder använder våra digitala produktlösningar och integrationer för att effektivisera sina verksamheter.  

Missa inte vårt seminariepass

Simrishamn kommun berättar hur de gått tillväga för att möta digitaliseringens krav på det moderna kontaktcentret och kundtjänsten. 

Ta del av konkreta exempel på hur Simrishamn kommun lyckats underlätta för kommunens medborgare att kontakta dem, och hur de fått en effektivare och säkrare handläggning av ärenden med kortare väntetider där inget faller mellan stolarna.

Partnerrabatt

Som partner har vi möjlighet att erbjuda en partnerrabatt till våra kunder på 1200 kr. Håll utkik efter vårt nyhetsbrev med mer information eller kontakta Niklas Olsson på tel 0660-29 95 24 för att erhålla en rabattkod direkt. 

Temat på årets upplaga av eFörvaltningsdagarna är ”Digital transformation 2.0″. 

Datum: 11-12 oktober 2017
Plats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö

Mer om eFörvaltningsdagarna – Sveriges största konferens och mötesplats om e-förvaltning och digital transformation. Välkommen att ta del av programmet som är särskilt framtaget för dig som arbetar med verksamhetsutveckling, digitalisering, IT och införandet av medborgarnära e-tjänster inom Sveriges offentliga förvaltningar. eFörvaltningsdagarna arrangeras den 11-12 oktober på Stockholmsmässan.