flexite Inspiration Day

Välkommen till årets upplaga av vår användarkonferens flexite Inspiration Day, som går av stapeln den 19 maj på Sheraton Hotel i Stockholm.

Det här är eventet för dig som vill låta dig inspireras och byta erfarenheter med andra branschkollegor. Vilka möjligheter och utmaningar kan digitalisering och automatisering av processer innebära? Hur kan man arbeta med flexiteBPMS såväl teknikmässigt som operativt och strategiskt i verksamheten? Vilka nya insikter har dina branschkollegor tagit med sig i verksamhetsförbättrande syfte?

Årets konferensprogram innehåller massor av inspirerande programpunkter och tid för erfarenhetsutbyte! 

Axplock ur konferensprogrammet 19 maj

• Kundcase. ”Kostnadsreducering med hjälp av flexiteBPMS.” Vi intervjuar en kommunkund om hur kostnadseffektiva personalförändringar inneburit ekonomiska besparingar på miljonbelopp samt hur införandet har påverkat och tagits emot av verksamheten.

• Presentation av produktnyheter. Genomgång av highlights från utveckling som gjorts under senaste året samt presentation av flexite9.

• Processmingel med erfarenhetsutbyte. Ett tillfälle att dela med sig och ta del av andras processer, insikter och erfarenheter. 

• Parallella konferensspår. Välj bland ett flertal parallella pass utifrån just din roll och intresse.

Konferensdagen avslutas med mingel och middag med utrymme för fortsatt erfarenhetsutbyte. Ladda ner konferensprogrammet för mer detaljerad information om programpunkter och tider.

Aktiviteter onsdag 18/5 

Middag för tidigt anlända. Är du i Stockholm kvällen innan konferensen så finns tillfälle att träffa oss och andra kunder för erfarenhetsutbyte och enklare middag kl.18.30. Ange i konferensanmälan om du vill delta på middagen den 18/5. 

Kundnätverksträff. Dagen innan konferensen anordnas en nätverksträff för våra kunder som använder flexiteBPMS. För anmälan och mer information om nätverksträffen, kontakta Sofia Laxåback, på telefon 021-39 10 21

Anmäl dig redan idag!

Övrig bokningsinformation 

Sista anmälningsdatum: 6/4 -16

Konferensavgift: 4950 kr exkl. moms.       

Boende

Boende bokas separat. Förbokade rum finns tillgängliga för våra konferensgäster på Sheraton Hotel. Vill du boka rum? Kontakta Sheraton Hotel via telefon 08-412 37 00 eller e-post: groups-events.stockholm@sheraton.com. Uppge bokningsnr. 18947723 vid bokning.

För frågor och mer information, kontakta Kristian Ekman, tel: 070-635 66 21.

Välkommen!