Årets nykomling och årets administratör utsedda

Årets användarkonferens flexite Inspiration Days 2019 gick av stapeln förra veckan på Stora Brännbo konferens i Sigtuna. Under konferensen utsågs bl.a. årets nykomling och årets administratör.

Vi vill passa på att återigen rikta ett stort tack till våra kunder som deltog under dagarna och som alla delade med sig av sina inspirerande erfarenheter under konferensen.

Konferensprogrammet innehöll en hel del matnyttigt, som t.ex presentationer av kundcase, produktnyheter i flexite, trendspaning, funktionsskatten i flexite, informationssäkerhetshantering och mycket mer.

De inspirerande kundcasen som presenterades var:

  • Malmö stad Agera – en effektiv försäkringsprocess där alla skador och risker anmäls
  • Linköping HR-direkt – en intern HR-support för chefer på kommunen
  • Högskolan Väst – flexite i utbildningen av verksamhetsbaserad processutveckling

Under konferensen utsågs även årets utmärkelser – årets administratör och årets nykomling. Priserna delades ut under middagen.

Årets administratör – Maria Young, Trollhättan Stad

Motivering

Maria gör egna lösningar och kombinerar själv olika flexite-funktioner för att tillgodose verksamhetens behov som ibland knappt vi på Flexite kan lösa. Maria efterträder en tidigare vinnare av Årets administratör, och det gör hon med bravur.

Årets nykomling – Kontakt Linköping, Linköpings kommun

Motivering

Med stor omfattning och med en tight tidplan har man med noggrant förarbete, som präglats av öppenhet för förändringar, lanserat sin tjänst med framgång.

Är du kund, men inte hade möjlighet att delta i årets konferens?

Vi hoppas att du som deltog vid konferensen åkte hem med massor av inspiration, och kanske några punkter på att-göra-listan. För oss på Flexite är det alltid lika inspirerande att träffa engagerade kunder och ta del av feedback.

Om du är kund men inte hade möjlighet att delta får du gärna kontakta oss för att ta del av de senaste produktnyheterna eller om du önskar en kort summering från konferensen.