Årets administratör och årets nykomling utsedda vid flexite Inspiration Days 2018

Stort tack till alla kunder som under veckan deltagit vid vår användarkonferens flexite Inspiration Days 2018 på Scandic Haymarket i Stockholm.

Konferensprogrammet innehöll allt från produktnyheter och demos av funktioner och exempelprocesser i flexite till inspirerande erfarenheter från verkligheten av våra kunder. Årets gästföreläsare Björn Salomonsson väckte nyfikenhet kring hur man kan påverka genom sina handlingar och varför vi ibland får förtroende för en okänd individ och hur personkemi skapas.

Under konferensen delades också utmärkelser för årets administratör och årets nykomling ut bland våra kunder.

Årets administratör – Tina Bohman, Västerås Stad

Motivering

Genom ett gediget intresse för kontaktcenterverksamhet t.ex genom att speciellt undersöka kontaktcenter i Kina och att samtidigt vara samordnare i kundnätverksgruppen för KC, har Tina Bohman på ett föredömligt sätt gjort sig förtjänt av detta pris.

Övriga nominerade
Anna Andersson, Konsumentverket
Terese Björk, Umeå Universitet

Årets nykomling – Region Östergötland

Motivering

Efter ett rekordsnabbt införandeprojekt och förankringsprocess inom Region Östergötland och för att flexite använts för en unik process för investeringar, vill vi uppmärksamma Torbjörn Jonsson på Region Östergötland.

Är du kund, men hade inte möjlighet att delta i årets konferens?

Vi hoppas att du som deltog vid konferensen åkte hem med massor av inspiration i bagaget. För oss på Flexite är det alltid lika inspirerande att träffa engagerade kunder och ta del av feedback.

Om du är kund men inte hade möjlighet att delta får du gärna kontakta oss för att ta del av de senaste produktnyheterna eller om du önskar en kort summering från konferensen.